Manchester United – Everton FC 2:1 (vége) | Tottenham Hotspur – Southampton FC 1:0 (vége) | Chelsea F.C. – Arsenal FC 2:0 (vége)
West Ham United – Queens Park Rangers 2:0 (vége)
vége
Tottenham Hotspur
1:0 (1:0)
Southampton FC
vasárnap 05.10.2014, 15:05 • White Hart Lane, London • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    90+1
    Kane jön be a kreatívan játszó Lamela helyére.
     
    84
    A Soton (vendégek) hátul – kissé tanácstalanul- adogatják a labdát, majd Fonte megindul kiteszi Bertrandnak a labdát, aki pontosan Mané elé szolgálja a kapu elé pár méterrel, de Mané nem találja el! Ordító helyzet maradt ki. Mané lábában volt az egyenlítés.
     
    81
    A gólszerzőt, Eriksent hozza le Pochettino menedzser, és Dembelét küldi a helyére.
     
    77
    Tadic kap sárgát, amiért lebirkózta Roset.
     
    76
    Long jön be a nagyon nagy munkát végző Wanyama helyére, bár Long támadó szellemű játékos, ami most nagyon kell a vendégeknek.
     
    74
    Szöglettel felérő szabadrúgás következik. Veszélyesen tekeredik be, és Schneiderlin épphogy lemarad róla! Nagyon kevés hiányzott az egyenlítő gólhoz.
     
    66
    Bertrandot rúgja fel Lamela. Nem maradhatott el a sárga lap.
     
    64
    Jön a vendégektől a beadás Wanyama elé pattog, aki megküldi, viszont Lloris szögletre üti. A szöglet nem kifejezetten veszélyes, ellenben az utána visszatett labdáért kell kifutnia Llorisnak.
     
    61
    A szögletből leindítja, a vendégeket a Tottenham, Chadli kapja a labdát lövése a védőről szögletre pattan. Jön be a labda hatalmas kavarodás Dier teszi ki a szélre, be is adja Lamela, a kapus biztosan foghatná, de kicsúszik a labda a kezei közül!
     
    53
    Kaboul löki fel utolsó védelmi vonalként Manét, ezért sárgát kap. Nagy szükség volt arra, hogy Kaboul most megállítsa a támadást különben Mané a kapuig roboghatott volna.
     
    43
    A "szentek" ismét megpróbálnak sok kis passzal előre jutni, de ez nem jön össze, annyira nem, hogy Chadlit szökteti csapattársa, aki kapufát rúg! Hatalmas ziccer maradt ki!
     
    41
    Pellé irigyli meg Eriksen lövését, és hatalmas erővel kapura zúdítja a labdát, de véd a francia hálóőr.
    ERIKSEN - 1:0
     
    40
    A Tottenham gólt szerzett!
    Adebayor indul meg a szélén, aki Chadlihoz passzol, Chadli pedig továbbítja Eriksen elé, aki remekül kilőtte a jobbalsót! Nagyon szép támadás!
     
    36
    Szabadrúgás tekeredik kifele, de visszafejelik, és ez okoz kisebb pánikot, de kivágják. Eriksen elé kerül, aki távolról bombáz , és megint csak Forster kapus véd bravúrral!!
     
    32
    Naughton sérülés miatt kényszerül cserélni Dier csapattársával.
     
    26
    Bertrand eladott labdájából indulhatna a Spurs, sőt nem is tűnik ez olyan rossznak! LAMELA!! Hatalmas lövését a kapus védte bravúrosan.
     
    23
    Spurs kontra a szélen, amit Clyne rúg ki szögletre. Jön a szöglet Kaboul kotorja kapu felé, és elakad a védőben!
     
    21
    Jön be a szöglet, de kifejelik bedobásra. Ismét egy beadás, de már a másik oldalról, és a vendégek közelről belelövik Verthongenbe! Nem először vetődnek bele hősiesen az 5-ösön belül a védők a labdába!
     
    9
    Eladott labda kontrázhat a vendég csapat! Jön a beadás, amit Mané lő kapura, mert a védő nem tud tisztázni, de belevetődik a másik védő!

    Koppány Veres

    Gólok: 40. Eriksen

    Lapok:   53. Kaboul (TOT), 66. Lamela (TOT) – 77. Tadic (SOT)


    Tottenham Hotspur: Lloris- Rose, Verthongen, Kaboul (c), Naughton( 32. Dier)- Capoue, Mason- Chadli, Eriksen( 81. Dembele), Lamela( 91. Kane)-Adebayor
    Cserék: Vorm-Townsend, Soldado, Kane, Fazio, Dier, Dembele

    Southampton FC: Forster- Bertrand, Alderweireld, Fonte (c), Clyne- Schneiderlin, Wanyama( 76. Long), Davis- Tadic, Pellé, Mane
    Cserék: Davis-Cork, Gardos, Long, Mayuka, Reed, Targett

    Játékvezetők: Mike Jones-