FC Schalke 04 – Hannover 96 1:0 (vége) | 1. FSV Mainz 05 – SC Paderborn 07 5:0 (vége) | SC Freiburg – Eintracht Frankfurt 4:1 (vége)
VfB Stuttgart – Borussia M'gladbach 0:1 (vége) | Hamburger SV – 1. FC Köln 0:2 (vége) | Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund 0:0 (vége)
vége
SC Freiburg
4:1 (0:1)
Eintracht Frankfurt
szombat 31.01.2015, 15:30 • MAGE SOLAR Stadion, Freiburg • Bundesliga
Prematch odds
    Nils PETERSEN - 4:1
     
    88
    A Freiburg gólt szerzett!

    Ott a negyedik is! A félidőben beállt NILS PETERSEN klasszikus mesterhármassal zárja a meccset! Schmid átvitte a labdát két védőn, az elsőt átugrotta mikörzben az becsúszott, a másodikat megkerülős csellel lefutotta, majd középre tette a labdát. Petersen köszönte szépen, levette, majd harmadszor is túljárt Trapp eszén! 4–1!
    Nils PETERSEN - 3:1
     
    69
    A Freiburg gólt szerzett!

    Ez viszont már nem marad ki! NILS PETERSEN megszerzi a harmadik hazai gólt is! Frantz ívelte a labdát a tizenhatosra, a Petersen pedig jó ütemben érkezett, és Trapp kapus mellett bebólintotta a labdát! 3–1!
    Nils PETERSEN - 2:1
     
    63
    A Freiburg gólt szerzett!

    KÉT PERC ALATT FORDÍT A FREIBURG! Felrobban a standion a hazai szurkolók ovációjától! Klaus kapott egy előre ívelt labdát a jobb szélen, középre kanalazta a csereként beállt NILS PETERSENHEZ, aki megelőzte védőjét, és ballal ellőtte Trapp mellett a labdát! 2–1!
    Vladimír DARIDA - 1:1
     
    61
    A Freiburg gólt szerzett!

    VLADIMIR DARIDA magabiztosan a bal alsóba küldte a labdát, Trapp a másik irányba vetődött. Ezzel egyenlít a Freiburg! 1–1!
    Marco RUSS - 0:1
     
    1
    Az Eintracht gólt szerzett!

    GÓÓL! Úgyanúgy ahogy a legutóbbi összecsapáson most is gyorsan megszerzi a vezetést a Frankfurt! Stendera ívelte MARCO RUSSNAK a labdát, aki jobb lábbal bevágta a bal felsőbe a játékszert! 0–1!

    Dávid Kiss

    Gólok: 61. Darida (bünt.), 63. Petersen, 69. Petersen, 88. Petersen – 1. Russ

    Lapok:   58. Mehmedi (FRE), 63. Gunter (FRE), 72. Philipp (FRE) – 45. Anderson (FRN), 45. Trapp (FRN), 53. Chandler (FRN)


    SC Freiburg: Bürki – Günter, Höhn, Torrejon, Riether(46. Sorg) – Schmid, Darida, Schuster(46. Petersen), Klaus – Mehmedi(66. Philipp), Frantz.
    Cserék: Mielitz – Daehli, Hofler, Petersen, Philipp, Schahin, Sorg.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Oczipka, Anderson, Russ, Chandler – Inui(76. Piazon) Hasebe, Stendera, Aigner(76. Kittel) – Seferovic, Meier.
    Cserék: Wiedwald – Flum, Kinsombi, Kittel, Zambrano, Piazon, Mandlung.

    Játékvezetők: F. Zwayer – F. Steuer, M. Pelgrim – M. Fritz