Hull City – Newcastle United 0:3 (vége) | Crystal Palace – Everton FC 0:1 (vége) | Liverpool F.C. – West Ham United 2:0 (vége)
Manchester United – Leicester City 3:1 (vége) | Stoke City – Queens Park Rangers 3:1 (vége) | Sunderland AFC – Burnley FC 2:0 (vége)
West Bromwich Albion – Tottenham Hotspur 0:3 (vége) | Chelsea F.C. – Manchester City 1:1 (vége)
vége
Chelsea Football Club
1:1 (1:1)
Manchester City
szombat 31.01.2015, 18:30 • Stamford Bridge • Barclays Premier League
Prematch odds
     
    Felejthető mérkőzésen vagyunk túl. Igazából semmi emlékezetes nem történt. A félidő végét megnyomták a csapatok, a 41. percben Remy talált be, majd a 45.percben Silva válaszolt.

    A második félidőben a Chelsea nem tört kapura, egy lövést sem eresztettek el. A City azért négyszer próbálkozott, de veszélyt ezek sem okoztak. Csalódás volt ez a mérkőzés.A végeredmény tehát : Chelsea – Man. City 1:1! Köszönjük megtisztelő figyelmüket! (20:23:31)
     
    90+2
    Loftus-Cheek érkezik Oscar helyett.
     
    90
    Silva helyére érkezik Jovetic.
     
    87
    Cahill jött be Remy helyére.
     
    83
    Aguero helyére érkezik Dzeko.
     
    81
    Willian helyére Drogba érkezik.
     
    77
    Lampard érkezik Fernando helyére.
     
    74
    Fernando durva szabálytalansága sárgát ért.
     
    55
    Micsoda támadás! A jobb szélen bontakozott ki, a középre tett labdát Fernandinho fejelte rá! A fejest Courtois szedte ki a léc alól! Szöglet
     
    52
    Silva belépője meghozta a meccs első sárgáját.
     
    Negyven percig a mezőnybe folyt a játék, és unalmas volt ez a félidő, de lesz miről beszélni a félidőben hiszen a 41.percben Remy góljával vezetést szerzett a Chelsea, amire négy percre rá Silva válaszolt. 1:1-es döntetlen a félidőben az állás! Tartsanak velünk, és bizakodjunk az izgalmasabb folytatásban!
    SILVA - 1:1
     
    45
    A City gólt szerzett!

    A jobb szélről érkező beadást úgy nézett ki, hogy Courtois kiboxolja, ám ütemet tévesztett a kapus, és a labda egyenesen Aguero elé pattant akinek a lövésébe beleért DAVID SILVA, ezzel ő a gólszerző. A labda a bal alsóba kötött ki! 1:1.
    REMY - 1:0
     
    41
    Chelsea gólt szerzett!!

    Szinte a semmiből gólt szerez a Chelsea! Remek labdát kapott Hazard a bal szélen, aki egyből tette középre egyenesen LOIC REMY elé, aki irgalmatlan erővel bevágta a kapuba közepébe a labdát, 1:0 a Chelseanek! Jót tesz ez a gól a meccsnek az biztos!
     
    31
    Aguero került hatalmas helyzetbe, betört a büntető területen belülre majd lőtt laposan! A hosszú sarkot vette célba, de jó egy métert tévedett!
     
    A Premier League 23. fordulójában rendezik a szuper rangadót. Az éllovas Chelsea fogadja a közvetlen rivális Manchester City együttesét. A két csapat között öt pont a differencia.

    A Chelsea óriási meglepetésre kiesett az FA Kupából, a harmadosztályú Bradford búcsúztatta a Stamford Bridgen 4:2-es győzelemmel. Ezt követően a Ligakupa visszavágójána azért odatették magukat, és legyőzték a Liverpoolt 2:1-es összesítéssel.

    A bajnokságban odahaza eddig parádés formában vannak. Tíz meccs, tíz győzelem! Harminc bajnoki pont! 24:3-as gólkülönbség. Kell ennél több?

    A City hasonlóan nagy meglepetésre kikapott otthon a Middlesbrough ellen az FA Kupában, 2:0 lett ennek a meccsnek az eredménye szégyenszemre. Igaz a Middlesbrough a másodosztályban a harmadik helyen áll, tehát nem egy rossz csapat.

    A City a bajnokságban eddig otthon szerzett 23 pontot, idegenben viszont 24-et, idegenben ők a legjobbak a mezőnyben! Tizenegy meccsből hetet nyertek, három döntetlen, és egy vereség a mérleg. 25:11-es gólarány.

    A két csapat legutóbbi tíz meccséből ötöt a City nyert, kettő döntetlen, és három Chelsea siker a mérleg.
    A 2014/15-ös szezon őszi meccsén a City otthonában 1:1-es döntetlen született. Megjósolhatatlan a meccs végkimenetele. Igazi minőségi, hajtós angol foci várható! Tartsanak velünk! Higyjék el, megéri !

    SportLackó93

    Gólok: 41. Remy – 45. Silva

    Lapok:   52. Silva (MAC), 74. Fernando (MAC)


    Chelsea Football Club: Courtois – Azpilicueta, Terry (C), Zouma, Ivanovic – Matic, Ramires – Hazard, Oscar ( 90+2' Loftus-Cheek) , Willian ( 81' Drogba ) – Remy ( 87' Cahill )
    Cserék: Blackman,Cech – Ake, Brown, Cahill, Christensen, Drogba, Loftus-Cheek

    Edző: J. Mourinho

    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Demichelis, Clichy – Fernandinho, Fernando ( 77' Fernando ) – Navas, Silva ( 90' Jovetic ), Milner – Aguero ( 83' Dzeko )
    Cserék: Caballero – Boyata, Dzeko, Jovetic, Kolarov, Lampard, Zabaleta

    Edző: M. Pellegrini

    Játékvezetők: Mark Clattenburg