FC Schalke 04 – FC Augsburg 4:1 (vége) | Borussia M'gladbach – Borussia Dortmund 2:0 (vége) | VfB Stuttgart – Werder Bremen 1:1 (vége)
VfL Wolfsburg – Braunschweiger TSV Eintracht 1895 0:2 (vége) | 1. FSV Mainz 05 – 1899 Hoffenheim 2:2 (vége) | Bayer Leverkusen – Bayern München 1:1 (vége)
vége
VfL Wolfsburg
0:2 (0:1)
Braunschweiger TSV Eintracht 1895
szombat 05.10.2013, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Bundesliga
     
    88
    Bellarabi is lejön, Kruppke a helyén!
     
    86
    A Braunschweig gólt szerzett!

    Eldől!!! Borzasztóan fellazult a Wolfsburg védelme, egy gyönyörű Caligiuri-sarkazás után Bellarabi elképesztően pontosan indítja Rodríguez mögé a jobb oldalon Caligiurit, aki Naldo mögött elpasszolja a teljesen üresen érkező Kumbelának, ő pedig ellövi a tehetetlen Benaglio mellett, 0-2!
     
    85
    Elveszti a Wolfsburg, Bellarabi Kumbelával és Bolanddal két védőre vihette, de túl lassú, majd rossz passzt is ad, megakad az akció, Kumbela lesen végül.
     
    84
    Boland kaszálja el Rodríguezt a félpálya környékén. Sárga.
     
    80
    Perthel helyén Oehrl.
     
    74
    A szögletnél Caligiuri veszít labdát Bellarabival szemben, majd hiába lohol utána, végül csak Diego tudja leszerelni, ő is sárgát érően.
     
    72
    Theuerkauf rúg oda Caligiurinak, sárga!
     
    71
    Ademi helyén Kumbela az első vendégcserénél.
     
    70
    Hecking nem kockáztatja meg a két csatárt, az utolsó cserénél Olic helyén Kutschke.
     
    68
    Egy Diego-csavarást Knoche fejel fölé közelről!
     
    60
    Olic kap sárgát.
     
    59
    Újabb lehetőségek!!! Bellarabi lépett ki egy pazar labdával, szinte egyedül a térfélen, oldalt, de mire befelé húzta, odaértek, így lekészítette, de rosszul, majd Ademi vett le neki egy lesgyanús indítást 18 méteren, ő pedig 15-ről erővel ellőtte, jócskán fölé!
     
    58
    Mindeközben egy másik Caligiuri, a Freiburgtól érkező Daniel Caligiuri is beáll, Polák jön le.
     
    58
    Hoppá! Caligiuri lapos beadása elmegy a védők és Benaglio között, de egy lépéssel hátrébb állt Ademi is, így nem tudja beletenni a lábát az üres kapu előtt!
     
    54
    Biztossá válik az Ademi-Kumbela csere, ugyanis besárgul a csatár, Luiz Gustavot ütközte le.
     
    46
    A várható csere meg is jött, Schafer helyén Perisic.
     
    44
    Óriási ziccer! Poláknak tette be Schafer, a cseh vissza az alapvonalról Olicnak, aki a guruló labdát nem hogy nem lövi el egyből, de még rosszul is veszi át, aztán már gyengén keresztbe tudja csak lőni a védők között...
     
    34
    Theuerkauf elvállalja jó 26-ról is, jól kanyarodik, de mellé!
     
    31
    A Braunschweig gólt szerzett!

    Góóóól! Vezet a Braunschweig! Egy passz megpattan és így lesz jó Ademinek, aki kiugratja Bolandot, Rodríguez nagyon későn lép vissza, ráadásul emiatt lemarad Bellarabiról, így Boland lepasszolja Benaglio előtt, a csatár pedig befejezi üres kapura! Vezet a Braunschweig!
     
    23
    Záporoznak a lehetőségek, most Trasch ad be, Schafer fejeli vissza és Olic tudja levenni Bicakcic mellett, de Davari még épp felszedi a csatár elől a kavarodásnál!
     
    22
    A szögletnél Diego megtalálja Naldot, de nem sokkal föléfejel a brazil!
     
    21
    Komoly helyzet!!! Ja-Cheol Koo kapott pazar indítást a jobbszélen, betette középre, de felpattant, Olic visszafejelte, majd érkezett Schafer 7 méterről, aki egyből lőtt, de Davari hárítani tudott! Szöglet
     
    15
    Gyönyörű megmozdulás! Schafer fejeli le Olicnak a tizenhatos oldalánál, a horvát pedig átlépi és ezzel nagyon átveri Bicakcicet, de éles szögből valamiért rálő, oldalháló!

    Guber Péter

    Gólok: 31. Bellarabi, 86. Kumbela

    Lapok:   60. Olic (WOL), 74. Diego (WOL) – 54. Ademi (BTE), 72. Theuerkauf (BTE), 84. Boland (BTE)


    VfL Wolfsburg: Benaglio – Rodríguez, Knoche, Naldo, Trasch – Luiz Gustavo, Polák (Caligiuri, 58.)– Schafer (Perisic, 46.), Diego, Ja-Cheol Koo – Olic (Kutschke, 70.)
    Cserék: Ochs, Klose, Caligiuri (58.), Perisic (46.), Grün, Arnold, Kutschke (70.)

    Braunschweiger TSV Eintracht 1895: Davari – Elabdelloui, Bicakcic, Dogan, Reichel – Perthel (Oehrl, 80.), Theuerkauf, Caligiuri, Boland – Bellarabi (Kruppke, 88.), Ademi (Kumbela, 71.)
    Cserék: Kessel, Kumbela (71.), Kratz, Oehrl (80.), Pfitzner, Kruppke (88.), Later

    Játékvezetők: Winkmann – Bandurski, Assmuth

    Nézőszám: 28000