Nagyatádi FC – Tököl VSK 2:1 (vége) | Csepel FC – Dorog 1:1 (vége) | Tiszaújváros – Létavértes SC 0:2 (vége)
Futura-Mosonmagyaróvár – Budaörs 0:2 (vége)
vége
Nagyatádi FC
2:1 (1:0)
Tököl VSK
szombat 05.10.2013, 15:00 • 7500 Nagyatád, Mudin Imre Sportcentrum, Kiszely László u. 40. • NBIII - Nyugati csoport
     
    90+2'
    Véget ért a mérkőzés!

    Megtört a nagyatádi jég. Röviden így lehetne értékelni az egyébként küzdelmes, jó iramú találkozót, melyen a dél-somogyiak szezonbeli első hazai góljaikat szerezték, illetve első hazai győzelmüket zsebelték be – a látottak alapján megérdemelten. (16:47:50)
     
    90'
    Jobb oldalról beívelt szabadrúgásra Polgár Attila érkezett, aki mintegy 12 méterről félmagasan kis híján kilőtte a labdát a Mudin Imre Sportcentrumból...
     
    90'
    Két perc hosszabbítás.
     
    86'
    GÓÓÓL!
    Garai tekert középre a jobb oldalról, magas kísérlete átszállt a védők felett, így a labda DRAGAN ZMUKIC elé került, aki a pattanó játékszert 11 méterről nagy erővel a kapu közepébe bombázta, 2-1!
     
    83'
    Kovac Zoltán végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, nagyjából 20-22 méterre a tököli kaputól. Magas kísérlete nem sokkal tévesztett célt.
     
    81'
    Nyílt a mérkőzés, mindkét együttes bátran megy előre az újabb találatért, amely akár már a győzelmet is jelenthetné valamelyik csapat javára.
     
    78'
    Akácsos Szilárd húzta vissza Máruska Vitalijt, a nagyatádiak frissen beállt játékosa sárga lapos figyelmeztetésben részesült.
     
    76'
    TŰZIJÁTÉK A TÖKÖLI KAPU ELŐTT! Egy labdaszerzés után Kuckó ugratta Nikolicot, aki betört a tizenhatoson belülre, majd 14 méterről leadott félmagas kísérletét Balázs Levente bravúrral ütötte a mezőnybe. A kipattanó Csongár elé került, aki félfordulattal 12 méterről kapura szúrta, kísérlete nem sokkal ment el a jobb felső sarok mellett!
     
    76'
    Utolsó nagyatádi csere: Vukan Nikolic helyett Dragan Zmukic a pályán.
     
    75'
    Második hazai változtatás: Szabó Szabolcs le – Akácsos Szilárd be.
     
    73'
    Ismét Kuckó adott be a jobb oldalról, középen Laczkó ígéretes helyzetben érkezett, azonban 13 méteres bal lábas kísérlete jócskán elkerülte a vendégek kapuját.
     
    72'
    Laczkó maradt lent a vendégek térfelén, rövid ideig állt a játék, de a hazaiak középpályása végül nem szorult ápolásra, és folytatni tudja.
     
    71'
    Az egyenlítő gól érezhetően jót tett a találkozónak, megélénkült az iram, mindkét csapat nyílt sisakkal megy előre a vezetőtalálatért.
     
    67'
    GÓÓÓL!
    Draxler – Máruska volt a labda útja a bal oldalon, utóbbi a tizenhatos sarkáról laposan középre adott. A játékszer elszállt a hazai védők mellett, így az üresen érkező LUNZITISA QUESON elé került, aki öt méterről a kapu közepébe továbbította a játékszert, 1-1!
     
    66'
    Kuckó kapott remek passzt a jobb oldalon, majd középre tekert, Laczkó Dávid az ötösön üresen érkezett, és gyönyörű mozdulattal a bal alsó sarokba fejelte a labdát – az akció szépséghibája, hogy mindezt a játékvezető szerint lesről tette.
     
    63'
    Az első nagyatádi csere: az aktívan futballozó Mixtai Szabolcs helyére Kuckó Márk érkezett.
     
    61'
    Lunzitisa játszott Paluska elé, aki egy igazítás után beadni szándékozott, ám a hazai védők lelopták a lábáról a játékszert.
     
    59'
    Draxler játszott Lunzitisa elé, aki meglódult a játékszerrel, ám a vendégek formás próbálkozását lesállás miatt megállították.
     
    57'
    A sarokrúgásból semmi veszély nem alakult ki, jöhetnek a tököliek.

    Vörös Sándor

    Gólok: 4. Laczkó, 86. Zmukic – 67. Lunzitisa

    Lapok:   78. Akácsos (NFC)


    Nagyatádi FC: Gyenes A. – Szabó Sz., (Akácsos – 75.p.), Dekanics, Petrók, Kovac – Márton A., Garai – Mixtai, (Kuckó – 63.p.), Csongár, Laczkó D. – V. Nikolic, (Zmukic – 76.p.)
    Cserék: Vörös (cserekapus), Akácsos, Fábián T., Horváth M., Kuckó, Pákai, Zmukic

    Tököl VSK: Balázs L. – Riedl, Polgár, Guba, Takács L., (Máruska – 46.p.) – Győri, Váradi – Lunzitisa, Draxler, Nagy N. – Paluska
    Cserék: Baranyai S. (cserekapus), Hamar, Joszkin, Máruska, Radnics, Vető

    Játékvezetők: Pillók Ádám (Mohos Mátyás Tamás, Keszthelyi Tamás)

    Nézőszám: 100