FC Schalke 04 – Braunschweiger TSV Eintracht 1895 3:1 (vége) | VfB Stuttgart – Hamburger SV 1:0 (vége) | Hannover 96 – Borussia Dortmund 0:3 (vége)
VfL Wolfsburg – FC Augsburg 1:1 (vége) | 1. FSV Mainz 05 – Bayern München 0:2 (vége) | Borussia M'gladbach – Hertha BSC 3:0 (vége)
vége
VfL Wolfsburg
1:1 (0:1)
FC Augsburg
szombat 22.03.2014, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Bundesliga
Prematch odds
     
    90+3
    Baier adja be a szabadrúgást, a hosszú oldalon Hong fejel kapura 6 méterről, Benaglio hatalmas bravúrral véd, majd a kipattanót Mölders közvetlen közelről a kapufára lövi! Az újabb kipattanót már eltakarítják, ennyi volt!
     
    90+1
    Mölders mehetett el a bal szélen, De Bruyne nagyon buta módon odarúgott neki. Sárgát kap, majd nekimegy a játékvezetőnek, aki felmutat neki még egyet. Mehet zuhanyozni a belga, rendkívül ostoba hiba az utolsó percekben.
     
    90+1
    Sárga lapos figyelmeztetésben részesül De Bruyne (VfL Wolfsburg).
     
    90
    Utolsó csere a mérkőzésen: a vendégek gólszerzője, Tobias Werner hagyja el a pályát, Sascha Mölders a helyén.
     
    81
    A Wolfsburg gólt szerzett!
    Caligiuri teszi ki a labdát a bal szélen felfutó Rodrigueznek, a svájci remekül tekeri középre, ahol IVICA OLIC emelkedik a legmagasabbra. A horvát támadó Ostrzolek mellől, 7 méterről fejel a jobb alsó sarokba. Hitz ezt nem foghatta, egyenlít a Wolfsburg!



    (Fotó: VfL Wolfsburg, vfl-wolfsburg.de)
     
    80
    Augsburgi csere: Altintop jön le, a török támadót Hong váltja.
     
    77
    Utolsó csere a hazaiaknál: Klose jön le, a helyén Kutschke.
     
    77
    Träsch húzogatja a jobb szélen a labdát, be is tudja adni, Hitz nem tudja fogni, épphogy elüti Caligiuri elől!
     
    72
    Hitz rövid kirúgását követően Perisic csúszik rá nagyon csúnyán Hahn lábára a jobb oldalon.
     
    69
    Újabb hazai csere: Malanda hagyja el a pályát, Polák váltja.
     
    68
    Augsburgi kontra: Werner adja be a labdát a bal szélről, Esswein átveszi, és lekészíti Hahnnak, aki 20 méterről lő a bal alsó sarok mellé!
     
    66
    Csere az Augsburgnál: Bobadilla helyén Esswein folytatja.
     
    60
    Hahn tolta meg hosszan a labdát a jobb szélen, Klose érte el előbb, de még odapakolt neki egyet a vendégek 28-asa. Sárga lap, az első a mérkőzésen!
     
    58
    Ez volt Arnold utolsó megmozdulása, az első csere részeként Caligiuri váltja őt a Wolfsburgnál.
     
    47
    Malanda kapja a labdát, vezeti egy kicsit, majd miután látja, hogy nincs kinek passzolni, ellövi jobbról. 19 méteres lökete nem sokkal kerüli el a hosszú alsó sarkot, remek lövés volt.
     
    43
    Az Augsburg gólt szerzett!
    A semmiből szerez vezetést az Augsburg! Jól hozták ki a térfelükről a labdát a vendégek, Halil Altintop vezette fel, majd tette le TOBIAS WERNER-nek. A vendégek szélsője befelé tolta meg a játékszert, Naldo elcsúszott előtte, ennek köszönhetően el tudta lőni 16 méterről, a labda pedig a bal felső sarokban kötött ki. Első támadásából megszerzi a vezetést az Augsburg!



    (Fotó: FC Augsburg, fcaugsburg.de)
     
    42
    Olic és De Bruyne játszik össze remekül, utóbbi jól centerezi be a labdát az alapvonalról, amit Callsen-Bracker takarít el az érkező Perisic elől az utolsó pillanatban! Szöglettel jöhet a Wolfsburg.
     
    41
    Malanda remekül viszi le a labdát az alapvonalra, visszateszi De Bruyne-nek, akinek a beadását Perisic fejeli kapu mellé 6 méterről!
     
    15
    Újabb tetszetős hazai akció: De Bruyne Arnoldnak, Arnold a jobb szélen felfutó Perisicnek teszi ki a labdát, a jobbról érkező beadást pedig Olic fejeli kapu fölé 8 méterről!
     
    13
    Villámgyors támadás végén Arnoldnak készítenek le egy labdát 23 méterre az augsburgi kaputól, lapos lövése alig kerüli el a bal alsó sarkot, bár Hitz rajta volt.

    Ákos Pallag

    Gólok: 81. Olic – 43. Werner

    Lapok:   72. Perisic (WOL), 90+1. De Bruyne (WOL) – 60. Hahn (AUG)   90+1. De Bruyne (WOL)


    VfL Wolfsburg: Benaglio – Träsch, Naldo, T. Klose (77. Kutschke), Rodriguez – Malanda (69. Polák), Luiz Gustavo – Arnold (58. Caligiuri), De Bruyne, Perisic – Olic

    Vezetőedző: Dieter Hecking

    Cserék: Grün (K), Knoche, Polak, Schäfer, Caligiuri, Medojevic, Kutschke

    FC Augsburg: Hitz – Philp, Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek – Baier, Hahn, Vogt, Altintop (80. Hong), Werner (90. Mölders) – Bobadilla (66. Esswein)

    Vezetőedző: Markus Weinzierl

    Cserék: Manninger (K), M. de Jong, Hong, Kohr, Milik, Esswein, Mölders

    Játékvezetők: F. Zwayer – F. Steuer, M. Pelgrim – S. Stegemann

    Nézőszám: 25000